Corona Maatregelen – wij staan (veilig) voor u klaar

In verband met het Coronavirus volgt Peco Douwes de Richtlijnen van het RIVM. Wij hebben onze bedrijfsvoering afgestemd op de huidige maatregelen van de overheid om de verspreiding vanhet Corona-virus te beperken.

Wij doen al het mogelijke om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. En uiteraard doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te blijven continueren.

Dit betekent dat Peco Douwes BV gewoon open is, daar waar mogelijk, werken onze medewerkers vanuit huis. Klantbezoeken doen we alleen op locatie als het echt noodzakelijk is.

Onze verkoopafdeling is via de gebruikelijke communicatiekanalen (telefoon, e-mail en chat) volledig bereikbaar. Voor SecuFast veiligheidsschroeven kunt u online via onze  webshop, onze voorraad, huidige prijzen checken en direct uw bestelling plaatsen.

We kunnen niet uitsluiten dat leveringen vertraging oplopen of afspraken moeten worden uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip. Uiteraard doen wij dit in nauw overleg met u.

Houd voor de laatste stand van zaken onze website in de gaten of neem contact op met uw vaste contactpersoon.

Wij danken u voor uw begrip!

Blijf Gezond!

Peco Douwes Tools & Fasteners Team

Deel dit verhaal: