Seclock is onderdeel van mobiele DJ-tafels

Wie kent ze niet. Nederlandse DJ’s die over de hele wereld draaien en volle zalen trekken. Duizenden mensen in grote stadions over de hele wereld die uit hun dak gaan met Martin Garrix, Armin van Buuren, DJ Tiesto, Afrojack en Hardwell. Dan hebben we het nog niet eens over de Hardstyle/Hardcore festivals die onder de jeugd erg populair zijn.

Zoals vroeger iedereen graag Johan Cruyff wilde zijn bij het voetbal, wil men nu de nieuwe Garrix zijn. Voor de voetballers bestaan er de Cruyff Courts waar iedereen zijn of haar kunnen kan tonen. Maar als toekomstige DJ moet je flink investeren om zelf thuis te kunnen oefenen. Wat is er dan leuker om dan buiten samen met je vrienden lekker te kunnen draaien en jouw muziek te testen, zonder dat de buren klagen over geluidsoverlast.

Ontmoetingsplek voor jeugd

De firma Yalp heeft ingespeeld op het onderzoek naar wat de jongeren die de speeltuin ontgroeid zijn, wereldwijd zoal bezig houdt. Niet heel verrassend zijn dat: hun smartphone, internet en muziek. Naar aanleiding van deze uitkomsten is de Fono ontworpen. Een mobiele DJ-tafel die op openbare plekken kan worden neergezet, een ontmoetingsplek met wifi ideaal bij een sportveld, speeltuin of skatebaan.
De jeugd wordt in de buitenlucht uitgedaagd om creatief met muziek om te gaan. Met behulp van een WiFi HotSpot kunnen de deejays in spé zich hier testen om tot een top DJ uit te groeien. De Fono staat intussen al o.a. in Breda, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, maar wordt ook al wereldwijd verkocht. In Frankrijk, Duitsland maar ook bijvoorbeeld in Australië. De plek waar jongeren rondhangen verplaatst zich regelmatig, daarom is het outdoor object verplaatsbaar. Er is echter nog wel een uitdaging.

Seclock bout beveiligt Fono

De Fono staat zoals gezegd op openbare plekken wat weer kan leiden tot vandalisme en diefstal van de materialen waarmee de Fono is gemonteerd. Hier komen onze SecuFast® Seclock bouten om de hoek kijken. Om vandalisme dan wel diefstal tegen te gaan wordt de Fono beveiligd met deze SecuFast Seclock veiligheidsbouten. Voor het monteren c.q. demonteren hebben Seclock bouten speciaal gereedschap nodig, dit heeft te maken met de unieke kopvorm. Dit gereedschap wordt alleen in combinatie met de bouten verkocht. Stukje Nederlandse innovatie waarbij onze Veiligheidsschroeven onderdeel van uit maken.

Wachten is nu op een nieuwe top DJ die groot is geworden door de Fono. Kunnen wij als leverancier van de SecuFast Seclock bouten zeggen dat ook wij met een klein onderdeel aan dit succes hebben bijgedragen.

Deel dit verhaal: