Over ons, wie wij zijn en wat we doen

Over ons

Peco Douwes BV behoort tot de Zweedse onderneming Indutrade SA. Kenmerkend voor Indutrade is dat men streeft naar gedecentraliseerde organisaties met hoogwaardige technische kennis en specialisme met hun eigen identiteit. Ons leveringsprogramma bestaat uit montagegereedschappen incl. de bijbehorende accessoires, hoogwaardige schroeven, bouten & moeren en veiligheidsschroeven. Vanuit Pijnacker bewerkt Peco Douwes met name de Nederlandse en Belgische markt. Peco Douwes BV is een onderdeel van Indutrade-Benelux, een organisatie met 20 ondernemingen.

Wij onderscheiden ons door:

  • Hoogwaardig technische oplossingen op het gebied van schroeftechniek en assemblage/montage.
  • Snelle respons en ondersteuning naar klanten.
  • Levering van kwaliteitsproducten van enkel gerenommeerde fabrikanten.
  • Hoog kennisniveau van producten en toepassingen.
  • Hoge leverbetrouwbaarheid, met levering uit voorraad.

Zaken doen met ons

Ben jij werkzaam in de automotive, maakindustrie, een Powergen- en/of OEM nichemarkt? En wil je niets minder dan de beste tools en fasteners? Dan ben jij bij Peco Douwes BV aan het juiste adres. Waarom? Wij zorgen ervoor dat je productie niet stil komt te liggen en pakken je behoeftes en vragen met de juiste urgentie op.

Als dé specialist op het gebied van Tools en Fasteners hebben wij altijd de juiste oplossing voor jou. Of je nu op zoek bent naar een groot assortiment aan hoogwaardige montagegereedschappen, of de best mogelijke bevestigingsartikelen, ons team helpt je graag verder.

De kwaliteit van ons

Voor jou en voor ons staat kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop. Een bevestiging maak je tenslotte niet voor even. Maar, hoe borg je en hoe garandeer je het? Dit doen we door onze processen te borgen met een ISO 9001:2015 certificering, bij ons en/of onze fabrieken. Niet alleen in onze producten maar ook in onze aanvullende services, mag je uiteraard niks minder dan kwaliteit van ons verwachten.

The Fixing Company zijn wij

Met als slogan ‘the fixing company’ zorgen wij voor een duurzame bevestiging waar je op kan vertrouwen. Dit doen wij samen met leveranciers die kwaliteit leveren en zich, net als wij laten leiden door het streven naar perfectie. Zo bieden we je een totaaloplossing en zorgen we dat ‘the fixing company’ meer is dan een slogan alleen.

Nieuws en blogs