The fixing company voor de toekomst.
Bevestigingsvraagstukken op professioneel niveau.

Jij bent een commercieel medewerker met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Commerciële skills zijn een 2e natuur in jouw manier van communicatie. Je bent een pionier met een helikopterview, je kunt verwachtingen managen, want je communiceert duidelijk en handelt met open vizier. Je ziet kansen en neemt daarin zelf het initiatief. Wij bieden je alle ruimte.

Bij PDG is meedenken en snel schakelen onze grote kracht. Onze focus ligt naast de Montagegereedschappen op de Bevestigingsartikelen, en dan in negen van de tien gevallen de Specials. Een laag-interesse product waar niet altijd alle aandacht naar uitgaat. Maar op het moment dat er wel een hoge prioriteit ontstaat, zijn wij er om de klant te ontzorgen. Wij zijn werkzaam in de B-2-B markt met name voor de constructie, bouw, (petro)chemie, zware industrie en energie-opwekking binnen de Benelux.

Werken bij PDG brengt je veel uitdagingen, maar ook vooral veel kansen die je in staat stellen jezelf verder te ontwikkelen. We zijn een platte organisatie zonder allerlei ingewikkelde managementlagen en met een no-nonsense cultuur. Je werkt in een hecht team binnen een informele werkomgeving. Als Commercieel medewerker rapporteer je rechtstreeks aan onze Commercieel Directeur en krijg je ondersteuning van het Sales-team.

Wat ga je bij ons doen?

  • Je bent onze spil in de organisatie, je onderhandelt, met (potentiële) klanten en leveranciers over prijs- en leveringsvoorwaarden.
  • Je zorgt voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van ons bestaande klantenbestand, om onze doelstelling te behalen.
  • Je zorgt voor een duurzame relatie met klanten en leveranciers.
  • Je onderzoekt klantbehoeftes en volgt de marktontwikkelingen nauwlettend.

Wat is jouw profiel? 

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een commerciële en/of technische opleiding.
  • Je bent enthousiast, initiatiefrijk, commercieel, hands on, behoudt het overzicht en je bent bovenal een echte team player.
  • Affiniteit met de Fasteners (Bevestigingstechniek) is een pré.
  • Goede kennis van MS Office.
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels (in woord en geschrift), Duits is een pré.

Wat bieden wij? 

Werken in een internationaal opererend handelsbedrijf met een werkplek in een enthousiast team op onze commerciële verkoopafdeling. Daarnaast is er ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en om je rol als Commercieel Medewerker verder vorm te geven. Daarvoor ontvang je een welverdiend salaris, goede secondaire arbeidsvoorwaarden en een prima pensioenopbouw.

Ben je enthousiast geworden en zie je je zelf in deze rol?
Reageer dan vandaag nog met je motivatie en CV naar Annemarie: adalsem@pdg.nl.